Magazin

 • Sirop de Trandafiri 440 ml

  Sirop procesat la rece, realizat din petale proaspete. Produs natural Romanesc, nu contine conservant. A se pastra la loc uscat, racoros ferit de razele soarelui, dupa deschidere a se pastra in frigider. Ingrediente: petale de trandafir, zahar, apa, zeama de lamaie.

  19 lei
 • Sirop de Coacăze Negre 440 ml

  Sirop procesat la rece, realizat din fructe proaspete. Produs natural Romanesc, nu contine conservant. A se pastra la loc uscat, racoros ferit de razele soarelui, dupa deschidere a se pastra in frigider. Ingrediente: coacaze negre, zahar, apa, zeama de lamaie.

  19 lei
 • Sirop de Vișine 440 ml

  Sirop procesat la rece, realizat din fructe proaspete. Produs natural Romanesc, nu contine conservant. A se pastra la loc uscat, racoros ferit de razele soarelui, dupa deschidere a se pastra in frigider. Ingrediente: visine, zahar, apa, zeama de lamaie.

  19 lei
 • Sirop de muguri de brad 440 ml

  Sirop procesat la rece, realizat din muguri de brat proaspeti. Produs natural Romanesc, nu contine conservant. A se pastra la loc uscat, racoros ferit de razele soarelui, dupa deschidere a se pastra in frigider. Ingrediente: muguri de brad, zahar, apa, zeama de lamaie.

  19 lei
 • Sirop de Zmeură 440 ml

  Sirop procesat la rece, realizat din fructe proaspete. Produs natural Romanesc, nu contine conservant. A se pastra la loc uscat, racoros ferit de razele soarelui, dupa deschidere a se pastra in frigider. Ingrediente: zmeura, zahar, apa, zeama de lamaie.

  20 lei
 • Sirop de Soc 440 ml

  Sirop procesat la rece, realizat din flori de soc proaspete. Produs natural Romanesc, nu contine conservant. A se pastra la loc uscat, racoros ferit de razele soarelui, dupa deschidere a se pastra in frigider. Ingrediente: flori de soc, zahar, apa, zeama de lamaie.

  19 lei
 • Sirop de menta 440 ml

  Sirop procesat la rece, realizat din menta proaspata. Produs natural Romanesc, nu contine conservant. A se pastra la loc uscat, racoros ferit de razele soarelui, dupa deschidere a se pastra in frigider. Ingrediente: menta, zahar, apa, zeama de lamaie.

  19 lei
 • Sirop de capsiuni 440 ml

  Sirop procesat la rece, realizat din fructe proaspete. Produs natural Romanesc, nu contine conservant. A se pastra la loc uscat, racoros ferit de razele soarelui, dupa deschidere a se pastra in frigider. Ingrediente: capsiuni, zahar, apa, zeama de lamaie.

  19 lei
 • Piersici in ciocolata 100 gr

  Bomboane realizate manual, cu umplutură de piersici aromate și ciocolată naturală ce se topește în gură. Pentru realizarea acestor minunății se folosesc doar ingredientele tradiționale, atent selecționate și se respectă cu sfințenie toate detaliile tehnologice ale procesului de producție. Și ce mai e interesant și plăcut gustului este și faptul că printre ingrediente este interzis […]

  13 lei
 • Visina in ciocolata 100 gr

  Fă-ți o sarbatoare și savureză bomboanele “Vișină în ciocolată” 100g, produse de compania autohtonă Rifero. Gustul unic dulce-acrișor al vișinelor și ciocolata fină te va cuceri de indată ce le vei gusta!

  12 lei
 • Caise in ciocolata 250 gr

  Caisele aromate se combină perfect cu glazura de ciocolată clasică. Caisele uscate sunt preferatele multora datorită gustului și parfumului lor deosebit. Partea frumoasă este încă și aceea că aduc o mulțime de beneficii celor care le consumă. Avantajul caiselor uscate este că pot fi consumate chiar și de cei care suferă de afecțiuni ale stomacului […]

  21 lei
 • Prune in ciocolata Perle Negre 230 gr

  Prune în ciocolată Perle Negre 230g. Ingrediente: prune uscate fără sâmburi, glazură de ciocolată. ATENȚIE: Produsul poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă. Poate conține urme de alte nuci. Avertizare alergeni: soia. Condiții de păstrare: a se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. Regimul de temperatură (18±3)ºC. Umeditatea […]

  16 lei
 • Prune cu nuca in ciocolata Rifero 230 gr

  Prune cu nucă în ciocolată Rifero este unul dintre primele produse cu care ne-am lansat pe piața autohtonă. Este un produs de top, îndrăgit de toți și pe care îl recomandăm cu mare drag. Aceste bomboane cu un gust unic și rafinat sunt un complex natural de substanțe nutritive importante, fibre, minerale, vitamine, antioxidanți necesari […]

  17.5 lei
 • Coacaze negre la promotie 5+1 gratis

  Se recomandă a se servi rece, asociat cu carne rosie, grătar, brânzeturi. Servire 8-12 °C Alcool 13% Vol. Păstrare 5-15°C Nu conține sulfiți! Cantitate: 750 ml Tip: Demisec, Demidulce Preț: 225 lei Like pe FaceBook!

  225 lei
 • Visul unei nopti de vara (Afine, Aronia si Coacaze Negre, Zmeura, Capsuni, Cirese, Coacaze Negre) – 6x 500 ml

  Se recomandă a se servi rece, asociat cu carne rosie, grătar, brânzeturi. Servire 8-12 °C Alcool 11,5 – 13% Vol. Păstrare 5-15°C Cantitate: 500 ml Tip: Demisec, Demidulce Preț: 255 lei Like pe FaceBook!

  255 lei
 • Rasfat dulce (Zmeura, Piersici, Capsuni, Cirese) – 4x 500 ml

  Se recomandă a se servi rece, asociat cu carne rosie, grătar, brânzeturi. Servire 8-12 °C Alcool 11,5 – 13% Vol. Păstrare 5-15°C Cantitate: 500 ml Tip: Demisec, Demidulce Preț: 171 lei Like pe FaceBook!

  171 lei
 • Pentru El si Ea (Aronia si Coacaze Negre, Piersici, Capsuni, Coacaze Negre) – 4x 500 ml

  Se recomandă a se servi rece, asociat cu carne rosie, grătar, brânzeturi. Servire 8-12 °C Alcool 11,5 – 13% Vol. Păstrare 5-15°C Cantitate: 500 ml Tip: Demisec, Demidulce Preț: 164 lei Like pe FaceBook!

  164 lei
 • One more glass please (Afine, Aronia si Coacaze Negre, Cirese, Coacaze Negre) – 4x 500 ml

  Se recomandă a se servi rece, asociat cu carne rosie, grătar, brânzeturi. Servire 8-12 °C Alcool 11,5 – 13% Vol. Păstrare 5-15°C Cantitate: 500 ml Tip: Demisec, Demidulce Preț: 167 lei Like pe FaceBook!

  167 lei
 • Mix fructe de padure (Afine, Aronia si Coacaze Negre, Zmeura, Coacaze Negre) – 4x 500 ml

  Se recomandă a se servi rece, asociat cu carne rosie, grătar, brânzeturi. Servire 8-12 °C Alcool 11,5 – 13% Vol. Păstrare 5-15°C Cantitate: 500 ml Tip: Demisec, Demidulce Preț: 169 lei Like pe FaceBook!

  169 lei
 • Love at first sight (Afine, Coacaze Negre, Zmeura, Piersici) – 4x 500 ml

  Se recomandă a se servi rece, asociat cu carne rosie, grătar, brânzeturi. Servire 8-12 °C Alcool 11,5 – 13% Vol. Păstrare 5-15°C Cantitate: 500 ml Tip: Demisec, Demidulce Preț: 166 lei Like pe FaceBook!

  166 lei
 • I want more wine (Afine, Zmeura, Piersici, Capsuni, Cirese, Coacaze Negre) – 6x 500 ml

  Se recomandă a se servi rece, asociat cu carne rosie, grătar, brânzeturi. Servire 8-12 °C Alcool 11,5 – 13% Vol. Păstrare 5-15°C Cantitate: 500 ml Tip: Demisec, Demidulce Preț: 252 lei Like pe FaceBook!

  252 lei
 • Sapte senzatii (Afine, Aronia si Coacaze Negre, Zmeura, Piersici, Capsuni, Cirese, Coacaze Negre) – 7x 500 ml

  Se recomandă a se servi rece, asociat cu carne rosie, grătar, brânzeturi. Servire 8-12 °C Alcool 11,5 – 13% Vol. Păstrare 5-15°C Cantitate: 500 ml Tip: Demisec, Demidulce Preț: 295 lei Like pe FaceBook!

  295 lei
 • Vin din Coacaze Negre – 750 ml

  Vin din coacaze negre este un vin rar, deosebit și apreciat de cunoscători datorită calităților sale incontestabile pentru trup și suflet, datorită procedeului natural de fermentație și a calității exceptionale ale fructelor de coacăz. Aroma intensă a fructelor de padure, culoarea roșu-rubiniu evocă armonia aromelor senzuale, inducând o stare de calm și relaxare. Se recomandă […]

  45 lei
 • Vin din piersici – 500 ml

  Creat dintr-un amestec din cele mai bune soiuri de piersici, acest vin se mândrește cu un buchet proaspăt de piersică cu note de ananas și o aromă seducatoare de fructe naturale cu un finisaj neted persistent.

  40 lei
 • Vin din zmeura – 500 ml

  Buchetul intens, pronunțat al vinului nostru de zmeură nu poate fi comparat decât cu parfumul unui coș înmiresmat de zmeură proaspăt cules. (…)

  45 lei
 • Vin din Coacaze Negre – 500 ml

  Vinul de coacăze negre este un vin rar, deosebit și apreciat de cunoscători datorită calităților sale incontestabile pentru trup și suflet, datorită procedeului natural de fermentație și a calității exceptionale ale fructelor de coacăz. (…)

  38 lei
 • Vin din Cireșe – 500 ml

  Fermentarea naturală a fructelor de cireș garantează unicitatea și gustul exclusiv cu aroma intensă de cireșe,culoarea rubinie cu tonuri de ciocolată și cafea delicată prăjită. (…)

  43 lei
 • Vin din căpșuni – 500 ml

  Gustul senzual al căpșunilor de o prospețime captivantă și culoarea roșie intensă vă va surprinde plăcut încă de la prima picătură. (…)

  43 lei
 • Vin din Aronia & Coacăze Negre – 500 ml

  Armonia gustului interconectat al ambelor fructe este excelentă și unică. Gustul senzual al acestei combinații este plăcut fructat, cu tonuri delicate de scorțișoară și ciocolată, într-o armonie bine echilibrată a acizilor naturali, completată de antioxidanți naturali, creând în același timp o senzatie de sec specifică fructelor de aronia,o plăcere și un gust inconfundabil. (…)

  43 lei
 • Vin din Afine – 500 ml

  Realizat dintr-o varietate aromată și dulce de afine americane, cuprinde o paletă de nuanțe violacee și un parfum dominant, inconfundabil datorită maturității și unicității fructului de afin. (…)

  43 lei
 • Vin din Coacaze Negre – 750 ml

  Vinul de coacăze negre este un vin rar, deosebit și apreciat de cunoscători datorită calităților sale incontestabile pentru trup și suflet, datorită procedeului natural de fermentație și a calității exceptionale ale fructelor de coacăz. (…)

  55 lei