Politica de livrare a produselor

Comanda efectuată cu plata prin transfer bancar se va livra după ce Vânzătorul are confirmarea plăţii, conform datelor din factura proformă.

Vânzătorul se obligă să livreze Bunurile în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător, prin intermediul partenerului de curierat agreat.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor și transmiterea documentelor însoțitoare.

Vânzătorul va efectua livrarea Bunurilor și Serviciilor numai pe teritoriul României.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a nu accepta livrări către anumite adrese.

Livrarea produselor se face prin DPD CURIER după un termen de cel puțin 3 zile din momentul încasării integrale și efective în contul bancar al furnizorului a contravalorii produselor ce fac obiectul comenzii trimise pe www.vindinfructe.ro .

Clientul va suporta o taxă suplimentară percepută direct de curierul rapid DPD Courier, iar costul final al transportului va fi calculat individual și va fi afișat în mod automat vizitatorului în momentul confirmării comenzii.

Livrarea produselor comandate se face la o singură adresa de luni până vineri între orele 08:00 şi 16:00.

Livrările efecturate după ora 16:00 necesită programare. Programarea se face la numărul de telefon 0748681597 sau la adresa de email: radu. contact@vindinfructe.ro

Dacă nu puteți fi găsit la data și ora stabilită pentru livrare sau la numărul de telefon declarat, vom păstra produsele comandate timp de 2 zile lucrătoare, interval în care trebuie să ne contactați prin email la adresa contact@vindinfructe.ro  sau prin telefon la nr 0748681597 pentru a definitiva livrarea. În caz contrar, comanda se anulează automat, fără posibilitatea de returnare a plății.

În cazul în care produsele comandate nu se află pe stoc se va mări perioada de livrare.

La livrare, produsele vor fi verificate de către client, care este responsabil de realizarea recepției acestora în prezența reprezentantului transportatorului. După realizarea recepției produselor, clientul are obligația de a semna fișa de livrare.

Costul livrarii produselor se calculeaza dupa urmatoarea formula: 2 sticle costa 14 lei

4 sticle 19 lei, 6 sticle 29 lei.

In cazul in care comanda depaseste 500 LEI, livrarea va fi gratuita – se vor plati doar produsele din cos.